Spektakelshow Ninja Warrior opent op 617 duizend kijkers

In medialand is met spanning uitgekeken naar de kijkcijfers over donderdagavond. SBS 6 komt met een volledig nieuwe avond, RTL 4 krijgt versterking van de klassieker Help Mijn Man Is Klusser terwijl op NPO1 de vraag is of veilingshow Van Onschatbare Waarde standhoudt na een behoorlijke start met 1,1 miljoen kijkers. De scores zijn behoorlijk naar elkaar toegegroeid, blijkt uit de meting door Stichting Kijkonderzoek.

SBS 6 begint de primetime donderdagavond met 617 duizend kijkers (9,0% marktaandeel doelgroep 6+)voor Ninja Warrior. De afgelopen weken was hier nog spelshow 5 Golden Rings te zien, goed voor krap een half miljoen kijkers. Na Ninja Warrior maakt Winston Gerschtanowitz zijn debuut bij de zender met Wat Vindt Nederland, goed voor 502 duizend kijkers (8,7% marktaandeel doelgroep 6+).

Op RTL 4 trekt John Williams 1,1 miljoen kijkers (16,3% doelgroep 6+) met zijn hulpprogramma, aansluitend trekt Beaufort iets aan tot 796 duizend kijkers (13,9% doelgroep 6+). Op zusterzender RTL 7 is het Europa League-voetbal goed voor 1,1 miljoen kijkers (18,8% doelgroep 6+).

De winnaar op primetime blijft de spannende dramaserie Klem, goed voor krap 1,4 miljoen kijkers (19,6% doelgroep 6+). Daarna levert Dionne Stax wel kijkers in; Van Onschatbare Waarde noteert 893 duizend kijkers (15,3% doelgroep 6+).

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>