Kijkcijfers: RTL Late Night verliest koppositie op vrijdag

Pauw & Jinek streeft nu ook RTL Late Night op de vrijdagavond voorbij. Gisteren stemmen er bijna 1,3 miljoen kijkers af op de talkshow van Jeroen en Eva, terwijl Humberto Tan genoegen moet nemen met 963 duizend kijkers. Dat terwijl RTL Late Night traditioneel heel hoog scoort op de vrijdag van RTL 4, pal achter goed bekeken titels als The Voice of Holland en The Voice Kids. Op de andere doordeweekse dagen scoort NPO1 op het late night tijdslot al hoger dan RTL 4.
The Voice Kids trekt deze vrijdag 1,7 miljoen kijkers en is daarmee de winnaar op primetime. NPO1 scoort op datzelfde moment 1,1 miljoen kijkers met The Night Manager en 1,4 miljoen kijkers met Eén Tegen 100.

SBS 6 blijft vertrouwen op reality op zijn vrijdagavond. Momenteel bestaat de combinatie uit Roy Donders en Andy & Melisa. Roy trekt 428 duizend kijkers terwijl Andy & Melisa de interesse van 336 duizend kijkers weten te winnen.

Op Fox is al enige weken talentenjacht The Band te zien op de vrijdag. Deze week noteert die show 38 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw door grens 4 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Mollen blijven het populairst
- Kijkcijfers vrijdag: 1,6 miljoen kijkers Eén Tegen 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>