Kijkcijfers zaterdag: 3 miljoen kijkers finale Wie Is de Mol?

Thomas Cammaert is de Mol van seizoen 2017 en Sanne Wallis de Vries heeft dat mysterie als beste ontrafelt. Zij wint Wie Is de Mol?. De finale trekt zaterdagavond 3 miljoen kijkers naar NPO1. Aansluitend komt Wie Steelt Mijn Show uit op 1 miljoen kijkers.
Wie Is de Mol? snoept wat kijkers weg bij de concurrentie. Zo komt Weet Ik Veel? deze week niet verder dan 1,3 miljoen kijkers en moet All You Need Is Love genoegen nemen met 1,2 miljoen kijkers.

De publieke omroep doet verder goede zaken met de verkiezingsspecial van het Jeugdjournaal. Vroeg op de avond schakelen 960 duizend mensen in op het derde net. De documentaire U Kijkt Zo Lief, over 50 jaar tv-debatten, wordt gezien door 373 duizend mensen. De NOS-uitzending is daarmee hekkensluiter in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

SBS 6 programmeert de familiefilm Johnny English en charmeert daarmee 297 duizend kijkers op primetime.

Zie ook:
- Kijkcijfers: RTL Late Night verliest koppositie op vrijdag
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw door grens 4 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Mollen blijven het populairst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>