Kijkcijfers zondag: 711 duizend kijkers Suspects

De nieuwe Videoland-serie Suspects is in première gegaan op RTL 4. Zondagavond schakelen 711 duizend kijkers in voor de politieserie met Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger. Het betekent een marktaandeel van 9,2 procent (doelgroep 6+). Pal daarvoor is Moordvrouw te zien, goed voor 1,2 miljoen kijkers.

De winnaar op zondag blijft Boer Zoekt Vrouw. Het eerste keuzemoment van boer Herman wordt gezien door 4,1 miljoen mensen. Aansluitend is Floortje naar het Einde van de Wereld te zien, er kijken bijna 3 miljoen mensen. Zondag met Lubach op NPO3 trekt 953 duizend kijkers.

SBS 6 zet Wegmisbruikers in op primetime en trekt daarmee 525 duizend kijkers. Undercover in Nederland is deze week goed voor 759 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 3 miljoen kijkers finale Wie Is de Mol?
- Kijkcijfers: RTL Late Night verliest koppositie op vrijdag
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw door grens 4 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>