Verkiezingsuitslag massaal gevolgd via televisie

De televisie heeft gisteren vooral aan gestaan om de actualiteit te volgen rondom de verkiezingen. Negen van de tien best bekeken programma’s op woensdagavond zijn te herleiden aan de actualiteit. Het Acht Uur Journaal prijkt bovenaan met 2,7 miljoen kijkers. Het uitslagenprogramma op NPO1 van de NOS trekt gemiddeld 1,9 miljoen kijkers, terwijl de samenwerking van RTL Nieuws en RTL Late Night op RTL 4 817 duizend kijkers trekt.

SBS 6 houdt zijn reguliere programmering aan. Sterker nog, de zender kiest juist deze woensdag voor de start van Hart in Aktie. De terugkeer van de titel is goed voor 646 duizend kijkers.

Op RTL 5 heeft Idols het zwaar; Stichting Kijkonderzoek telt slechts 347 duizend kijkers.

Deze woensdag zijn er geen reguliere uitzendingen van RTL Late Night of Pauw & Jinek. Ook Nieuwsuur op NPO2 wordt niet uitgezonden; wel is Mariëlle Tweebeeke enkele keren met een blokje te zien in Nederland Kiest: De Uitslagen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>