Linda de Mol: ‘Maandag in NOS Journaal met gewicht’

Linda de Mol is maandag een onderwerp in het NOS Journaal. En dan niet met de kijkcijfers voor Familie Kruys of Miljoenenjacht, maar met haar gewicht. De tv-koningin onderneemt een afvalpoging en gaat daarover volgen. Linda geeft openheid van zaken, en vertelt in vlogs dus alles over haar trainingen, voedingsschema en over hoe zwaar ze weegt. “Mijn startgewicht haalt het NOS Journaal, denk ik.”

Linda de Mol te dik? Op televisie is het niet van haar af te zien. Een kwestie van een slimme stylist, gedateerde beelden of een kwestie van overdrijven? Linda zegt zelf in haar eerste vlog: “Ik ben niet een paar kilo te zwaar, maar ik ben gewoon keihard te dik. Ik heb zelfs een te hoog BMI.”

Linda is zeker niet de eerste BN’er die gaat vloggen, veel collega’s gingen haar voor. Linda in het AD: “Ik zag dat vloggen nooit zitten. Moet ik mezelf dan gaan volgen met een camera als ik naar de studio ga? Ik wil wel met een reden mijn leven vastleggen. Nou, die reden zag ik meteen toen ik ergens in januari op de weegschaal ging staan en dacht: nee. Ik ga niet zeggen wat mijn gewicht was, dat verklap ik in mijn eerste vlog. Ik kan daar nu al wakker van liggen, want dat getal ga ik natuurlijk o-ver-al terugzien. Wat verschrikkelijk. Het is ook een goede stok achter de deur, want dat getal móet dan ook echt omlaag.”

Het is overigens spannend of haar voorspelling uitkomt; het filmpje waarin ze haar gewicht openbaart, zal maandag om 20 uur online komen. En dan moet de NOS wel heel snel schakelen om het in het Acht Uur Journaal nog mee te nemen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda de Mol: ‘Maandag in NOS Journaal met gewicht’

  1. Sem

    Ik denk dat je het item van Linda niet goed bekeken hebt. Linda bedoelt de opmerking waarin ze zegt dat haar gewicht het NOS Journaal haalt als grap, en je maakt er een serieus artikel van. Ik snap dat je al jaren pro Linda bent, maar please doe even iets beter research voor je een artikel op je website plaatst.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>