Ninja Warrior en Winston leveren in op donderdagavond SBS 6

SBS 6 heeft het publiek op donderdagavond niet vast weten te houden. De tweede aflevering van Ninja Warrior trekt 515 duizend kijkers (was 617 duizend) terwijl Wat Vindt Nederland uitkomt op 372 duizend kijkers (was 502 duizend). Ook het marktaandeel (doelgroep 6+) loopt bij beide titels meer dan een procentpunt terug. 

 

Op RTL 4 is Help, Mijn Man Is Klusser te zien waarbij het voor het eerst niet goedkomt tussen een stel. De vertraagde verbouwing loopt uit op een scheiding. De uitzending trekt 989 duizend kijkers. Aansluitend trekt Beaufort 574 duizend kijkers. Op zusterzender RTL 5 boeit Temptation Island 561 duizend kijkers.

 

De winnaar op donderdag is NPO1 met 1,3 miljoen kijkers voor Klem. Van Onschatbare Waarde zakt terug tot 749 duizend kijkers. NPO3 verwelkomt 759 duizend kijkers bij Keuringsdienst van Waarde. Het tweede seizoen Break Free opent op 474 duizend kijkers, Medicijnmannen beleeft een debuut met 209 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>