Eva Jinek en Jeroen Pauw winnen TV Beelden

Op 28 maart worden de TV Beelden uitgereikt, maar de eerste exemplaren zijn gisteravond al toegekend. Eva Jinek is bekroond tot beste presentator terwijl 5 Jaar Later van Jeroen Pauw is uitgeroepen tot het beste actuele programma. De TV Beelden zijn een vakprijs, de jury bestaat uit vakbroeders. Eva is duidelijk geëmotioneerd als ze het beeld krijgt.

“Ik ben veel te moe om een emotioneel stabiele speech te houden”, begint Eva haar verhaal tegenover het publiek van Pauw & Jinek. “Ik ben meer dan vereerd, omdat onze vakbroeders en -zusters dit voor ons uitkiezen. Ik wil Jeroen bedanken voor de laatste drie weken en voor wat je me de laatste jaren hebt geleerd.”

En zegt de journaliste: “Ik heb altijd heel veel kansen gekregen van mensen, eerst bij de NOS, toen WNL en nu bij KRO-NCRV. Dank aan alle leidinggevenden die mij geloofden, dat ik uiteindelijk de kans heb gekregen een talkshow te maken. Ik ben meer dan vereerd.”

Ook Jeroen Pauw is blij met zijn erkenning. “Ik wist natuurlijk dat ik een nominatie had. Als je een prijs niet krijgt, dan vind je dat niet zo belangrijk. Maar als je die wel krijgt, dan is dat heel erg leuk. Het allerfijnste vind ik dat ik hier met jou (Eva, red) sta en dat we drie heerlijke weken hebben gehad en allebei zo’n prijs hebben gekregen.”

Zie ook:
- Jinek, Lubach en Van Erven Dorens grote kanshebbers TV Beelden
- Linda de Mol krijgt weer oeuvreprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>