Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers Pauw & Jinek

Het is van korte duur geweest, de samenwerking tussen Jeroen Pauw en Eva Jinek op de late avond van NPO1. Maar afgaande op de kijkcijfers zeker voor herhaling vatbaar. De talkshow rondom de verkiezingen trekt vrijwel steevast meer dan een miljoen kijkers, de reeks wordt afgesloten met 1,1 miljoen kijkers. Net als vorige week vrijdag verslaat het duo RTL Late Night, dat 20 duizend kijkers minder trekt.

Op primetime gaat The Voice Kids er met de winst vandoor. De talentenjacht trekt krap 1,9 miljoen kijkers naar RTL 4. Op NPO1 trekt de misdaadserie Night Manager 971 duizend kijkers, dat aantal loopt op tot 1,3 miljoen bij Eén Tegen 100.

SBS 6 staat in de dag top 25 met de soap van Roy Donders. Stichting Kijkonderzoek registreert daar 470 duizend kijkers. De soap van Andy & Melisa trekt 326 duizend kijkers en komt niet in dat klassement voor.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 711 duizend kijkers Suspects
- Kijkcijfers zaterdag: 3 miljoen kijkers finale Wie Is de Mol?
- Kijkcijfers: RTL Late Night verliest koppositie op vrijdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>