Kijkcijfers zondag: 1,8 miljoen kijkers Miljoenenjacht

Linda de Mol blijft scoren op de zondagavond. Miljoenenjacht trekt 1,8 miljoen kijkers, het derde seizoen Familie Kruys opent op 1,1 miljoen kijkers. Weliswaar blijft NPO1 me deze scores ongeslagen, RTL 4 presteert beter dan in de afgelopen weken.

Bij Boer Zoekt Vrouw beleven de meeste boeren het eerste keuzemoment, al zijn er bij twee boeren vrouwen die uit zichzelf opstappen. Waar het programma de afgelopen weken boven de 4 miljoen kijkers uitkomt, scoort de show deze week 3,8 miljoen kijkers. Floortje naar het Einde van de Wereld noteert 2,7 miljoen kijkers. Op zusterzender NPO3 trekt Zondag met Lubach 1 miljoen kijkers.

SBS 6 trekt 501 duizend kijkers met Wegmisbruikers en 663 duizend kijkers met Undercover in Nederland, aldus Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 1,4 miljoen kijkers trouwshow Janzen & Van Dijk
- Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers Pauw & Jinek
- Kijkcijfers zondag: 711 duizend kijkers Suspects

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>