Kijkcijfers vrijdag: 1,2 miljoen kijkers RTL Late Night

RTL Late Night zit weer stevig in het zadel op de vrijdagavond, zo achter Holland’s Got Talent. Humberto Tan trekt 1,2 miljoen kijkers met zijn talkshow en wint daarmee de strijd van Pauw (935 duizend kijkers) en Hart van Nederland (630 duizend kijkers). RTL Late Night bezet de zesde plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Op primetime pakt Holland’s Got Talent de winst met 1,7 miljoen kijkers, al wordt de talentenjacht op de hielen gezeten door NPO1. Daar is een registratie van Bevrijdingsdag 2017 te zien waar 1,6 miljoen mensen voor inschakelen. Daarna volgt Eén Tegen 100, goed voor 1,4 miljoen kijkers.

De soap van de Toppers komt niet verder dan 261 duizend kijkers op de primetime vrijdagavond van SBS 6 en ook de reality-serie in het casino trekt nauwelijks bekijks: een score van 256 duizend.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 1,1 miljoen kijkers It Takes 2
- Kijkcijfers zaterdag: 1,4 miljoen kijkers Wie Ben Ik?
- Kijkcijfers vrijdag: Holland’s Got Talent ruim aan kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>