Opgelicht door Tros Opgelicht?

In Tros Opgelicht worden heel wat frauduleuze en louche praktijken aan de kaak gesteld. Maar hoe zit het met de redactie van het programma zelf? Volgens de makers van het internetkanaal Tunnelvisie niet best. Duizenden figuranten zouden voor de reconstructies geen vergoeding krijgen.

Tussen jou en mij: neem de onthullende videoreportage van Tunnelvisie hieronder met een korreltje zout. Laat ik zeggen dat de makers in een ietwat surrealistische wereld leven. Neemt niet weg dat het een hilarisch filmpje is. Dank tipgever!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Opgelicht door Tros Opgelicht?

 1. Chiel

  Ge-wel-dig! Humor! :)

    /   Reply  / 
 2. ben

  echt grappig, ook die andere, “puur natuur”, whaha

    /   Reply  / 
 3. Sjon van der Roggelkamp

  Hilarisch, leuk gemaakt!

    /   Reply  / 
 4. Q

  Lekker professioneel van Hilversum.

    /   Reply  / 
 5. Ikke

  rukkers

    /   Reply  / 
 6. richard vermeer

  Ga et niet begrijpen dat mensen dus al deze shit opgediend met alle verzonnen sauzen van deze tros redactie oplichters journalisten die feiten gewoon uit hun duim zuigen gewoon niet allemaal bij de raad van journalistiek onder het mes gaan dat zou nog es een leuk programma opleveren verzonnen feiten mensen in noodsituatie dus
  op hun publieke schandpaal zetten hele goedkope journalistiek.

    /   Reply  / 
 7. dupe door progama

  ook ik ben gedupeerd door het progama!
  ze plegen smaad en laste benoemen namen wat ze helemaal niet mogen ze zijn strafbaar maar wel wijzen naar een ander. vele verhalen kloppen niet dus wie is nu de oplichter. begrijp niet dat er nog steeds geen kamer vragen gesteld zijn over dit zieke progama waar niets van deugd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>