Humberto Tan in Wie is de Mol 2010?

Het heeft er de schijn van dat Humberto Tan één van de kandidaten uit Wie is de Mol? 2010 is. De presentator zinspeelde daar gisteren op bij de presentatie van RTL Boulevard. “Ik ken één van de deelnemers, maar ik ga niets zeggen. Ik weet trouwens ook waar ze zijn geweest.” De opnames hebben al plaatsgevonden, de serie wordt nu gemonteerd en vanaf januari bij de Avro op Nederland 1 uitgezonden.

Eerder deed het gerucht al de ronde dat de tiende editie in Japan is opgenomen. Een gerucht gebaseerd door iemand die op een forum riep presentator Pieter Jan Hagens op een vliegveld in Japan te hebben gezien. Daar niet te veel waarde aan hechten dus.

Zie ook:
- Jon van Eerd is dé Mol
- Donderdagavond Nederland 1 in moeilijkheden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>