Aanslag op André Rieu in Flikken Maastricht

Het belooft een spannende aflevering van Flikken Maastricht te worden vanavond. Een kwaad persoon heeft het voorzien op het leven van André Rieu. Er wordt een potsierlijke aanslag beraamd op Rieu als hij op het Vrijthof optreedt. Dan moet de politie in Maastricht natuurlijk uitrukken om André te beschermen, die koste wat kost zijn optreden wil door laten gaan.

Wat de Tros meldt over de aflevering:

Wolfs lijkt na het neerschieten van Luca met het geld verdwenen te zijn. Maar dan duikt hij ineens weer op. Met de koffer waar een verrassing in blijkt te zitten. Vervolgens wordt Wolfs op non-actief gezet hangende het onderzoek naar de dood van Luca, de man van zijn dochter.

Terwijl Wolfs thuis zit, heeft de Maastrichtse politie het druk. Een bijzonder waardevol Fabergé-ei wordt in de stad tentoongesteld. Hoeben heeft de beveiliging geregeld. Ook is er veel drukte door alle toeloop vanwege de Vrijthofconcerten van André Rieu.

Marion en Romeo houden een bestuurder aan die niet handsfree belt. De automobilist is niet van plan te stoppen; hij geeft vol gas en gaat ervandoor. Als de bestuurder na een achtervolging aangehouden wordt, treft de politie sporen van explosieven in de auto aan.

Ook wordt een lijst van medewerkers en data van de Vrijthofconcerten van André Rieu aangetroffen. Wordt er een aanslag op hem voorbereid? De rechercheurs gaan met de beveiliging van Rieu praten en al snel blijkt dat een doorgedraaide fan Rieu bedreigd heeft. Eva en Wolfs willen zijn concerten afblazen, maar dat is de meesterviolist niet van plan. Dus moeten de rechercheurs alle zeilen bijzetten om Rieu te beschermen en de explosieven te vinden.

Victor Reinier vertelt vanmorgen bij Q Music dat een nieuw seizoen nog uiterst onzeker is. Volgende week wordt er gesproken over een mogelijk vervolg van Flikken Maastricht.

Flikken Maastricht, 20.30 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- ‘Vledder en De Cock’ herenigd in Flikken Maastricht
- Wat gaat Flikken Maastricht aanrichten op de vrijdagavond?
- Flikken Maastricht wint nieuwe vrijdagavond

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Aanslag op André Rieu in Flikken Maastricht

 1. m

  Geweldig mooie en spannende serie

    /   Reply  / 
 2. Stefan

  Sterkste Nederlandse politieserie op Baantjer na.

    /   Reply  / 
 3. Wim

  Geweldige serie en moet zeker doorgaan

    /   Reply  / 
 4. René

  Slecht geacteerd en vaak ongeloofwaardig script, maar door de spannende verhaallijnen en de goede uitwerking is het toch zeker de moeite waard.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Kijkcijfers: Finale Popstars verslaat X Factor 2 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>