Avro maakt serie van boekenreeks Hoe Overleef Ik Mezelf?

Kinderboekenschrijver Francine Oomen heeft het goed voor elkaar. Haar boeken Hoe Overleef Ik Mezelf? lopen als een tierelier, er werd al eens een boek tot bioscoopfilm gemaakt en nu komt er ook een tv-serie van de boekenreeks. De Avro gaat deze serie uitzenden.

“De boeken van Francine Oomen hebben alles in zich om een heel mooie, grappige maar ook verdiepende televisieserie te maken voor de jeugd van nu”, luidt de motivatie. Schuit en Maarten Lebens schrijven de scenario’s. Remy van Heugten tekent voor de regie. De gehele cast is nog niet rond.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avro maakt serie van boekenreeks Hoe Overleef Ik Mezelf?

  1. Ruby

    weet iemand waar je auditie kan doen, of kan dat niet??
    xxxxxx Ruby
    mail me dan naar: [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>