Nieuwe Tros-soap: Nick & Simon The American Dream

De Tros is lekker bezig met muziekprogramma’s op televisie. Natuurlijk is er het aloude Muziekfeest op het Plein, maar de omroep heeft zeker het laatste jaar veel meer programma’s gemaakt. Denk aan het Songfestival, De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland, Ali B op Volle Toeren, de real-life soaps met André Rieu en Jan Smit en nu Nick & Simon: The American Dream, dat vanavond zijn première op Nederland 3 beleeft.

Het was heel makkelijk geweest om de twee Volendammers te volgen voor een soap in Nederland. De agenda is vol genoeg, met optredens door heel het land, de opmars naar Symphonica in Rosso en natuurlijk het tweede seizoen van The Voice of Holland. Maar zo’n soap had inmiddels ook wel wat obligaat geweest.

Nee, de Tros heeft iets veel leukers bedacht voor de twee muzikanten (en inmiddels ook tv-personality’s). Ze hebben een vliegticket naar Amerika gekregen om daar carte blanche het te maken als muzikanten. Niet heel reëel in iets meer dan een week tijd, maar wel een uitdaging. Niemand kent Nick & Simon in de Verenigde Staten. En voor de heren is het ook wel eens leuk om weer te moeten werken voor applaus, waar in Nederland de bakvissen soms al flauwvallen voor de twee ook maar het podium hebben beklommen.

Nick & Simon zingen wat Engelstalig werk van Simon & Garfunkel, Amos Lee en andere artiesten aldaar. Ook zijn twee eigen nummers naar het Engels vertaald, te weten Pak Maar Mijn Hand en De Dag Dat Alles Beter Is.

Hoe Nick & Simon het er van af brengen in Amerika? Dat is vanaf vanavond te zien in The American Dream. Ik verwacht een leuke reality-serie met veel muziek. Hopelijk niet alleen maar lol dat de klok slaat, hier en daar willen we immers ook emoties zien.

Bekijk het gesprek in DWDD:

Nick & Simon: The American Dream, 20.25 uur, Tros (NL3)

Zie ook:
- Nieuwe docuserie rondom Nick & Simon bij Tros
- Borsato: Aanmeldingen The Voice 2011 stromen binnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe Tros-soap: Nick & Simon The American Dream

 1. Hennie

  Heb net Nick & Simon in America gezien. Was echt genieten. Allemaal leuke mensen die ze ontmoet hebben, helemaal te gek. Lijkt mij voor herhaling vatbaar, zo”n trip door America

    /   Reply  / 
 2. martin

  De Bachelor is gisteren verschrikkelijk ingemaakt door Nick en Simon.

    /   Reply  / 
 3. Hennie

  Deze mensen die de Bachelor hebben gekeken weten dus niet wat ze gemist hebben. Snap zowiezo niet wat er leuk is aan zo”n nepprogramma als de Bachelor. Totaal niet het echte leven

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>