Avro verleidt Oerlemans tot terugkeer presentator

Reinout Oerlemans keert terug op televisie als presentator. Hij heeft een 2-jarig contract getekend bij de Avro, waar hij Strictly Come Dancing voor zijn rekening neemt. Ook mag hij zich wagen aan het huzarenstukje De Televizier-ring. Oerlemans presenteerde eerder bij RTL en de Tros maar focuste zich daarna op produceren en later ook regisseren. Nu heeft hij dus tijd vrij gemaakt om het presenteren er bij te doen.

Wat mij betreft de meest verrassende transfer van dit jaar, al is het maar omdat het leiden van Eyeworks een tijdrovende klus is. Of betekent deze werkverbreding dat Eyeworks toch van eigenaar gaat wisselen?

In De Telegraaf vertelt de mediaman vandaag dat hij is benaderd bij het Sportgala in december. “Ik reikte de prijs uit aan Epke Zonderland. Na afloop belde Peter Lubbers en die zei: ‘we moeten maar eens praten’.”

Het format Strictly Come Dancing was eerder onder de naam Dancing with the Stars bij RTL te zien. “Nou, zélf hoef ik in de show niet zo te dansen. En dat is maar goed ook. Daar hebben we straks een keur aan professionele dansers voor, én natuurlijk bekende Nederlanders die zich daar helemaal op gaan storten.”

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Avro verleidt Oerlemans tot terugkeer presentator

 1. sjaak

  t Is toch niet waar, hoop ik.

    /   Reply  / 
 2. samantha

  schijnbaar wel vind het maar vreemd hoor :S

    /   Reply  / 
 3. samantha

  ps waarom heeft rtl dancing with the star zelf niet meer bij hun

    /   Reply  / 
 4. Martijn

  Wel weer een goede zet van Peter Lubbers zeg! Ik denk overigens dat het gewoon een klus erbij wordt voor Reinout. Hij wil in de toekomst toch echt de John de Mol van de toekomst worden geloof ik.

    /   Reply  / 
 5. Reinier

  Mediacourant meld dat Eyeworks dit ook gaat produceren, maar is toch van endemol?

    /   Reply  / 
  1. mbc

   De Belgische versie werd ook al door Eyeworks gemaakt en blijkbaar mag het nu ook de Nl versie produceren

     /   Reply  / 
   1. Pieter

    Nou, zou wel een flinke format fee aan hangen wil endemol hiermee akkoord gaan.

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

     Dit programma is/wordt volledig gebaseerd op de Engelse (of Amerikaanse) versie. Dancing With the Stars was de Nederlandse versie.

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>