Reinout onder indruk van co-host Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian van der Meij wordt de assistente van Reinout Oerlemans in Strictly Come Dancing, de grande variant van Dancing with the Stars die de Avro deze zomer op tv brengt. “Ik heb met Kim-Lian gesproken en ik was onder de indruk”, vertelt Reinout, die met Strictly Come Dancing zijn comeback als presentator maakt.

“Kim-Lian is een veelzijdig talent met een enorm trackrecord gezien haar leeftijd. Door haar jeugd en haar succesvolle musicalcarrière kent ze de danswereld van binnen en van buiten. Samen vormen we dan ook een goed duo voor de presentatie van Strictly Come Dancing.”

Ook het jongste Avro-gezicht is verguld met haar plekje in deze grote show. “Ik ben waanzinnig blij en opgewonden over mijn presentatie met Reinout voor Strictly Come Dancing. Een geweldig cadeau om straks als die fantastische dansende mensen om me heen te zien in een enorme glamourshow!”

Welke bekende Nederlanders deelnemen is nog niet bekend. Strictly Come Dancing is vanaf eind augustus te zien op Nederland 1 en moet het onder andere opnemen tegen het nieuwe Beat the Best van RTL.

Zie ook:
- Reinout Oerlemans: Presenteren bleef altijd lonken
- Avro verleidt Oerlemans tot terugkeer presentator
Avro op zaterdagavond met Dancing with the Stars
- Musicalomroep Avro lijft Kim-Lian van der Meij in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reinout onder indruk van co-host Kim-Lian van der Meij

 1. M

  Strictly Come Dancing en Dancing With The Stars… Dat is toch gewoon hetzelfde format. Men doet vaak alsof het een ander programma is. SCD is de Britse titel en DWTS de Amerikaanse titel.

    /   Reply  / 
  1. Levi

   Het is hetzelfde format. AVRO heeft de show van RTL4 overgenomen, maar kiest voor de originele naam ipv Dancing with the stars

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Youp van ‘t Hek benaderd voor Strictly Come Dancing | Zappen

 3. Pingback: Mark van Eeuwen eerste kandidaat Strictly Come Dancing | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>