Ongeluk bij opnamen Wie is de Mol? 2013

Presentatrice Janine Abbring heeft tijdens de opnamen voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? een ernstig ongeluk gehad. Dat heeft de AVRO laten weten. Janine Abbring is één van de 10 kandidaten van Wie is de Mol? 2013. Tijdens een van de opdrachten is Abbring zwaargewond geraakt, waarbij een rugwervel verbrijzeld is. Haar familie is ingelicht en direct overgekomen.

Het ongeval gebeurde op 8 juni tijdens een opdracht waarbij Abbring een sprong in het water moest maken. Ze kwam verkeerd terecht en viel tien meter naar beneden. Abbring is onmiddellijk door aanwezige medici behandeld en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in het Franse Bordeaux, alwaar ze in afwachting is van een operatie.

Media Directeur van de AVRO Peter Lubbers: ‘Iedereen is ontzettend geschrokken. Het belang van het herstel van Janine staat voorop en het productieteam handelt daar naar. We leven enorm met Janine mee’.

De opnamen voor Wie is de Mol? zijn zoals elk jaar in deze tijd van het jaar in volle gang – gebruikelijk beginnen de opnamen eind mei. Met dit verschrikkelijke nieuws is één van de deelnemers al voortijdig bekend. De mogelijkheid bestaat dat Abbring dit jaar De Mol was. Het is nog onduidelijk of de opnamen worden stilgelegd. Door het ongeval is ook de mogelijke opnamelocatie bekendgemaakt – de opname in een ziekenhuis in Bordeaux wijst erop dat Wie is de Mol? 2013 zich (deels) in Frankrijk afspeelt. Nieuws, dat helaas op een vreselijke manier naar buiten komt en in het niet valt bij het ongeval.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ongeluk bij opnamen Wie is de Mol? 2013

  1. Pingback: Avro voert campagne: Lokatie Wie Is de Mol? bekend | Zappen

  2. Pingback: Janine Abbring zou weer meedoen aan Wie Is De Mol? | Zappen

  3. Pingback: Ongeluk Janine Abbring te zien in Wie Is De Mol? | Zappen

  4. Pingback: Art: Wie Is de Mol? kijkt weg als Hollywood blockbuster | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>