Youp van ‘t Hek benaderd voor Strictly Come Dancing

Eind deze zomer komt de Avro met Strictly Come Dancing en dat betekent dat de sterren nu zo ongeveer moeten gaan trainen voor het zaterdagavondprogramma. De Avro en producent Eyeworks zijn dus druk doende met het strikken van bekende Nederlanders. Daarbij is ook een lijntje uitgezet naar Youp van ‘t Hek, verklapt hij in zijn NRC-column. “Ik, met mijn gymnastische lijf, ben gevraagd om mee te doen aan een dansprogramma dat een kijkcijferhit op de zaterdagavond moet worden!!! Ongeestig vind ik het niet. Ze hebben waarschijnlijk gedacht: al die artiesten zijn hoeren, die smachten naar aandacht en geld, dus dan zal die kleine bolle ook wel willen dansen. Als Johan en Wilfred durven te zingen…. “

Hij vervolgt: “Het is geen grap! Ik ben gevraagd voor een dansprogramma en overweeg om het te doen. Moet alleen de muziek nog kiezen. Ik denk aan Dries Roelvink. Of indiaan Joan Franka. Maar het meest verheug ik me op mijn kleedkamer met zijn zestien verborgen camera’s, die al mijn genante danspasjes voor de spiegel stiekem opnemen. Ideetje van Reinout zelf. Of van Ruud Gullit. Ik kan niet wachten.”

Strictly Come Dancing wordt gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij. Het deelnemersveld zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Zie ook:
- Reinout onder indruk van co-host Kim-Lian van der Meij
- Reinout Oerlemans: Presenteren bleef altijd lonken
- Avro verleidt Oerlemans tot terugkeer presentator
Avro op zaterdagavond met Dancing with the Stars

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Youp van ‘t Hek benaderd voor Strictly Come Dancing

 1. Bob

  Haha, ik vind t wel geestig. Zowel de column van Youp als de actie van Eyeworks.

    /   Reply  / 
 2. hekwerk

  Zeer doelmatig geschreven verhaal. Het zal ondersteunend zijn voor iedereen die employess, inclusief mij. Blijven doen wat
  je doet – zeker dat ik zal nagaan meer berichten.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Mark van Eeuwen eerste kandidaat Strictly Come Dancing | Zappen

 4. Hekwerk

  Grote Soms zie ik erg leuk en makkelijk gemaakt blogs, maar in de meeste opzichten zijn ze erg handig als je blog.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>