Mannen Koefnoen volgen restyling NOS Journaal

Al op zaterdag 18 augustus begint het nieuwe seizoen van Koefnoen. De Avro stelt dat Koefnoen na tien seizoenen toe is aan een ‘drastische update’. “In navolging van de restyling van het NOS Journaal anchoren Paul Groot en Owen Schumacher al wandelend, swipend, scrollend en pinchend hun bekende imitaties en parodieën voor het grootste scherm dat in West Europa beschikbaar was.”

Maar de mannen van Koefnoen nemen ook vele sketches en parodieën op. Zo wordt dit jaar Sterren op het Doek op de hak genomen, waarbij Raymonde de Kuyper in de huid van Hanneke Groenteman kruipt.

De Avro meldt over het nieuwe seizoen: “Met de komende parlementsverkiezingen in het vooruitzicht kan de uitzendperiode voor makers Owen Schumacher en Paul Groot niet gunstiger uitpakken, want uiteraard wordt ook in de komende reeks de Nederlandse politiek weer hilarisch in z’n hemd gezet. Schumacher en Groot hopen alleen dat de lijsttrekkers zich in de verkiezingscampagne niet zó onsterfelijk belachelijk maken dat alle satire overbodig wordt.”

Zie ook:
- Koefnoen behandelen eurocrisis als Dikke & Dunne
- Roelfje en Wimpje nieuwe typetjes in Koefnoen
- Koefnoen-duo staat open voor samenwerking TV Kantine
Koefnoen: Dispuuttrutjes gaan naar de supermarkt!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mannen Koefnoen volgen restyling NOS Journaal

 1. Bouw124

  leuk top Nieuws dat Het nieuwe Seizoen van Koefnoen in Augustus dit jaar alweer terug keert vanaf 18 Augustus begint Primetime om 21:25 uur bij de AVRO op NED1 de 1e Aflevering van het GloedNieuwe Seizoen van Koefnoen! daarvan begint als ik het goed heb dit jaar alweer het 11e Seizoen op TV van deze Hillarice Kijkcijferhit van de Avro

    /   Reply  / 
  1. Jouw leraar Nederlands

   Leestekens kunnen de leesbaarheid van uw commentaar verbeteren.
   Daarnaast is het “hilarische” en niet “Hillarice”. En hoofdletters mogen alleen bij namen, bepaalde afkortingen en aan het begin van de zin, En Dus niet WILlekeurig In uw commenTaar.

   “Leuk! Top nieuws dat het nieuwe seizoen van Koefnoen in augustus dit jaar alweer terugkeert. Vanaf 18 augustus begint primetime om 21:25 uur bij de AVRO op Ned1 de 1e aflevering van het gloednieuwe seizoen van Koefnoen! Daarvan begint als ik het goed heb dit jaar alweer het 11e seizoen op tv van deze hilarische kijkcijferhit van de AVRO.”

   En als het zo bekeken wordt, lijkt het erop alsof u niet eens in de gaten hebt gehad, dat u 3 keer hetzelfde vertelt in ongeveer evenveel zinnen.

     /   Reply  / 
   1. Johan C.

    Het doel van een boodschap is dat je ‘m begrijpt. En volgens mij begrijp jij ‘m luid en duidelijk. Maar dat lijkt me logisch..

      /   Reply  / 
 2. Pingback: Marijke Helwegen vraagt Koefnoen om nieuwe persiflage | Zappen

 3. Pingback: Koefnoen schrapt studiodeel in elfde seizoen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>