Tros en Anouk toch in gesprek over Nationaal Songfestival

De Tros heeft binnenkort een gesprek met Anouk over haar deelname aan het Nationaal Songfestival. Dat meldt het AD. Volgens de krant is de kans dat Anouk Nederland toch gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival ‘groter dan ooit’. De Tros heeft tot nu toe stug volgehouden meerdere voorrondes te willen maken waar Anouk aan mee mag doen, de zangeres laat die verkiezing liever aan zich voorbijgaan. Tros-baas Peter Kuipers: “We gaan binnenkort met Anouk in gesprek, daarna zien we wel verder.”

Zie ook:
- Talpa trekt zich terug als producent Nationaal Songfestival
- Tros en Talpa plannen 6 voorrondes Nationaal Songfestival
- Anouk solliciteert voor Songfestival, maar geen voorronde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tros en Anouk toch in gesprek over Nationaal Songfestival

  1. Jordy

    Belachelijk. Anouk moet niet zo’n debiele ster-allures hebben. Ik dacht trouwens dat ze een tijdje terug zo nodig groots moest aankondigen dat ze stopte met zingen? Laat haar dan haar snavel ook gewoon houden. “Ik wil niet meedoen als er sprake is van voorrondes”, sodemieter op. Is ze soms bang dat ze afgaat ofzo?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Deelname Anouk aan Songfestival toch weer reëel | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>