Tygo Gernandt gast Art Rooijakkers in pilot Mention

Tygo Gernandt zal zich volgende week de hemd van het lijf laten vragen door Art Rooijakkers in het programma Mention. Art krijgt op zijn beurt de vragen doorgespeeld van de kijker via social media. Het is de bedoeling om een hele reeks te maken van het interviewprogramma, maar dan moet Mention wel eerst door de keuring die TV Lab heet.

Tygo: “Art mag aan mij alles vragen. Op zo’n moment vallen bij mij de camera’s weg. Dat is misschien heel stom. Maar het levert wel leuke televisie op.”

Art lijkt in zijn nopjes met deze gast voor het programma dat hij zelf bedacht, produceerde en nu ook presenteert. “Tygo wordt door zijn levensstijl en talent ook wel de Nederlandse Johnny Depp genoemd. Hij is energiek, intens en veelzijdig. Volgens mij valt er genoeg te bespreken met deze bijzondere acteur en ik ben dan ook benieuwd wat voor vragen er binnen gaan komen via facebook en twitter.”

Zie ook:
- Art Rooijakkers maakt zelfbedacht interviewprogramma
- Art Rooijakkers brengt radioprogramma Virus naar tv

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tygo Gernandt gast Art Rooijakkers in pilot Mention

  1. Pingback: TV Lab dag 1: Paul in Game of Fame, Arie met Ssst | Zappen

  2. Pingback: TV Lab dag 4: De crisis oplossen en brutale vragen stellen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>