Euvgenia van danseres naar jurylid Strictly Come Dancing

Euvgenia Parakhina verleent opnieuw haar medewerking aan Strictly Come Dancing, dat eerder te zien was als Dancing with the Stars bij RTL 4. Daar was ze altijd één van de danseressen die een bekende Nederlander aan het handje nam. Maar nu neemt ze plaats achter de jurytafel, maakt de Avro bekend. De andere deskundigen zijn Ruud Vermeij en Dario Gargiulo. “Deze dansiconen jureren op basis van vakkennis, glitter & glamour en persoonlijkheid”, belooft de omroep.

Voor Euvgenia is het jureren niet helemaal nieuw, eerder deed ze dat al in So You Think You Can Dance.

Zie ook:
- Imca Marina verkiest lijf boven Strictly Come Dancing
- Reinout onder indruk van co-host Kim-Lian van der Meij
Avro op zaterdagavond met Dancing with the Stars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>