Frans Bauer wil geen vervolg op De Zigeunernacht

Met tweemaal ruim 1,2 miljoen kijkers valt De Zigeunernacht van de Tros een succes te noemen op de donderdagavond van Nederland 1. Frans Bauer is in zijn nopjes met die cijfers, al staat hij niet te trappelen om nog een serie te maken. Dat heeft niet zo zeer te maken met de erbarmelijke omstandigheden waarin De Zigeneurnacht is opgenomen, maar meer met de authenticiteit van het programma. “Ik denk dat het eenmalig is.”

In Life4You vertelt hij: “De gasten die nu zijn langsgekomen zijn heel integer en mooi. Niemand wist wat op hem of haar afkwam. Dat zorgde voor heel bijzondere gesprekken. Ik denk niet dat het te overtreffen is. Dan kom je toch in een soort gemaakte toestand.”

Voor het programma keert Frans terug naar zijn roots als zigeuner. In Hongarije ontvangt hij bekende Nederlanders om hen die roots te laten zien. Het gaat onder andere om Albert Verlinde, Irene Moors, Ali B, Ellen ten Damme, Pia Douwes en Emiel Roemer.

Zie ook:
- Frans Bauer met broer Dorus in Bauers Zigeunernacht
- Irene Moors en Ali B in Frans Bauers Zigeunernacht
- Nieuwe muziekshows Nick & Simon en Frans Bauer bij Tros
- Bauer en Joling ruziën om format Zigeunernacht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Frans Bauer wil geen vervolg op De Zigeunernacht

 1. Martijn

  Bij Koffietijd wordt hem gevraagd of Mark Rutte iets zou zijn voor een volgend seizoen. Frans geeft vervolgens niet aan dat hij stopt met dit programma.

    /   Reply  / 
 2. bibi

  Zou dom zijn om te stoppen, je kunt net iets aanpassen waardoor het nog steeds authentiek is

    /   Reply  / 
 3. josé

  Frans heeft nu bekende mensen uitgenodigd…echt fantastisch,,ik voel me erg door aangetrokken!!!
  Wat ik zou willen…is zelf een keer onder die mensen..het echt mee maken…het voelen , het denken, ik heb altijd al het zigeuner leven met me mee gedragen., vraag me niet waarom…ik weet het niet,,kan het niet verklaren…Frans als je dit leest…In Godsnaam…laat het mij een keer mee maken…
  Grt. J.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>