Nieuwe jeugdserie bij Avro: De Vier van Westwijk

Nu de finalist van het Junior Songfestival bekend is, komt er ook een plekje vrij in de programmering van Nederland 3. Het familietijdslot op de vroege zaterdagavond blijft in handen van de Avro, die aan de serie De Vier van Westwijk begint, een serie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Manon Spierenburg.

De boekenreeks De Vier van Westwijk speelt zich af in het fictieve plaatsje Westwijk aan Zee aan de Noordzeekust. In de winter is Westwijk aan zee een suffend dorp, weet de woordvoerder. In de zomer groeit het, door de enorme toestroom van toeristen, uit tot een ‘mondaine’ wereldstad waar alles mogelijk is.

Het deel De Verdwijning van Bo Monti wordt gebruikt voor de tv-serie.

De opnames worden gemaakt in Noordwijk aan Zee. De hoofdrollen worden vertolkt door Tygo Gernandt en Ferry Doedens. De kinderrollen worden gespeeld door Floor Blommestijn, Fleur van der Zon en Stefan Perrier.

Bekijk de promo:

De Vier van Westwijk, 18.55 uur, Avro (NL3)

Zie ook:
- Ferry Doedens en Tygo Gernandt in Avro-jeugdserie
- Avro bewerkt boekenreeks De 4 van Westwijk tot jeugdserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>