‘Raffaëla grote verrassing De Beste Zangers van Nederland’


Het vijfde seizoen van De Beste Zangers van Nederland wordt dè doorbraak van Raffaëla Paton, Idols-winnares en halve finalist van The Voice of Holland. Dat voorspellen althans haar medekandidaten. “Ik voorspel haar een grote carrière, net als die van Glennis Grace, die doorbrak nadat ze in De Beste Zangers het lied Afscheid zong”, aldus Simone Kleinsma.

Ook Angela Groothuizen is vol lof. In het AD vertelt zij: “Ze ging opeens open als een mooie bloem omdat ze zich zo veilig voelde bij ons. Wat een talent is zij.”

De Beste Zangers van Nederland keert weer terug op de zaterdagavond van Nederland 1, net als twee jaar terug. Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit Charly Luske, Tim Douwsma, Angela Groothuizen, Simone Kleinsma, Rob de Nijs, Raffaëla Paton en Bastiaan Ragas. Jan Smit presenteert.

Voor de gelegenheid is de formule wel lichtjes onder handen genomen, weet Jan. “Er is gekozen voor meer backstage-reality. Zo ziet de kijker ons lekker jammen op het strand of bij ons onderkomen op Ibiza. Die bijzondere momenten ontstonden spontaan. Ook zijn er interessante inkijkjes in de persoonlijkheden van de deelnemers. Zo toonde Bastiaan onvermoede, gevoelige kanten, Charly bleek een niet te houden grappenkanon en Simone ontroerde zo dat we avond aan avond jankten.”

Volgens Angela zitten er wat zogeheten Glennis Grace-momentjes in dit vijfde seizoen. Eentje hoopt ze er zelf te bewerkstelligen met het lied De Helft van Mij, in de aflevering van Bastiaan. “Ik had me heilig voorgenomen om de anderen daarmee aan het huilen te krijgen. En dat is gelukt.”

Raffaëla is de hoofdgast van de eerste aflevering.

De Beste Zangers van Nederland, 21.00 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- Jack van Gelder mocht niet naar De Beste Zangers van NL
- Angela Groothuizen in De Beste Zangers van NL 2013
- De Beste Zangers van NL scoort ook na verhuizing
- Jan Smit blijft bewust nuchter bij De Beste Zangers van NL

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Raffaëla grote verrassing De Beste Zangers van Nederland’

 1. k:Alex

  Zolang het maar niet weer zo Glennis Grace geval wordt, bescheidenheid siert de mens, met of zonder hit lied.

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Oja dat begint ook weer vanavond. Denk dat ik het wel ga kijken. Ben erg benieuwd naar Simone Kleinsma! Vind haar zo leuk :)

    /   Reply  / 
 3. Diana

  Rot op met charly luske ik vind hem zo walgelijk en lelijk

    /   Reply  / 
 4. Diana

  Ja een ook geen gleenis grace die schreeuwt ipv zingen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>