Ben, Leona en Lisa in De Beste Zangers van NL

Op dit moment wordt een nieuw seizoen van De Beste Zangers van Nederland opgenomen. De Tros heeft de lippen nog op elkaar gehouden over het deelnemersveld, maar Niels Geusebroek is zo vriendelijk geweest de line-up bekend te maken op twister. Het gaat om Ben Saunders, Leona Philippo, Lisa Loïs, Sabrina Starke en Jack Poels (Rowwen Hèze). Of Niels zelf meedoet, blijft even onbeantwoord.

Veel oud-talentenjacht-kandidaten dus bij De Beste Zangers van Nederland. Jan Smit presenteert het muziekprogramma wederom.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>