Avro geeft vervolg aan avonturenshow Atlas // AvroTros

foto: Michel SchnaterHet blijft goed toeven voor de avontuurlijke BN’ers die wel in zijn voor een schnabbel. Want het zou zomaar kunnen dat binnenkort hun telefoon rinkelt met het verzoek of ze mee willen doen aan het tweede seizoen van Atlas. De Avro heeft groen licht gegeven voor een vervolg op de avonturenshow gepresenteerd door Lauren Verster.

In het programma namen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar – en zichzelf – op tijdens de extreme tocht van 600 km over de historische handelsroute die voert vanuit de Sahara naar Marrakesh, met het Marokkaanse Atlasgebergte als ultieme barrière.

Of de tweede serie zich in hetzelfde decor afspeelt, is op dit moment niet bekend. Atlas wordt verwacht voor het najaar van 2014.

Zie ook:
- Lauren Verster na Expeditie Poolcirkel met Atlas
- Jort en Lauren broeden op tv-programma samen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Avro geeft vervolg aan avonturenshow Atlas

 1. Wwzapper

  “Of de tweede serie zich in hetzelfde decor afspeelt, is op dit moment niet bekend.” –> Tja, dan heb je sowieso een show die geen ‘Atlas’ meer kan heten. :’)

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   In Peking Express was de eindbestemming ook niet elke serie China…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>