Avro leent Kees Tol voor verslag Gay Pride

Volgende week zaterdag vindt de canal parade plaats, het hoogtepunt van de Amsterdamse gay pride. De Avro doet daar sinds een aantal jaar verslag van en dit jaar met een nieuw duo. Art Rooijakkers en Kees Tol verzorgen het verslag. De twee kennen elkaar van Wie Is de Mol? en voor de gelegenheid wordt Kees dus een weekendje geleend van SBS 6.

De afgelopen jaren hebben Cornald Maas en Ewout Genemans telkens net verslag verzorgd. Laatstgenoemde heeft de Avro verlaten, terwijl Cornald nu dus een keertje verstek laat gaan.

Dit jaar belooft de canal parade een feest der herkenning te worden met grote namen; naast Songfestival-winnares Conchita Wurst vaart ook Dana International mee. Daarnaast is de Britse superster Rita Ora op 2 augustus in Amsterdam, al is niet bekend of zij ook op een boot meevaart.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>