Avro en BNN varen niet mee in canal parade Gay Pride

Als volgende week de canal parade van de Gay Pride plaatsvindt, varen de Avro en BNN niet mee. De afgelopen jaren waren de omroepen telkens vertegenwoordigd met een eigen sloep waar de boegbeelden op te vinden waren. Maar door de omroepbezuinigingen is die rondvaart geschrapt. AvroTros verzorgt dit jaar wel weer een registratie op tv van het evenement.

Vanuit BNN is het nog te begrijpen, maar dat de Avro verstek laat gaan is toch wel opmerkelijk. De omroep profileert zich sterk op het gebied van kunst & cultuur, maar maakt zich ook hard voor ‘een verdraagzame samenleving, waarin mensen zoveel mogelijk vrijheid genieten, zonder daarbij hun persoonlijke verantwoordelijkheden te verwaarlozen’. Dan verwacht je die omroep toch juist bij de canal parade?

Afijn, misschien dat de omroep na dit jaar van afwezigheid in de parade volgend jaar weer aanhaakt. De Avro is deze dag in elk geval vertegenwoordigd door Art Rooijakkers, die de tv-registratie presenteert. Kees Tol treedt daarvoor op als verslaggever.

Zie ook:
- Avro leent Kees Tol voor verslag Gay Pride

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Avro en BNN varen niet mee in canal parade Gay Pride

  1. Marlies G.

    Wél verslag doen en niet meevaren is inderdaad vreemd als AVROTROS Publieke Omroep. ‘t Is maar net waarop je bezuinigt!

      /   Reply  / 
  2. Ans

    Uhm, kijk de beelden van vorig jaar maar even terug.. ook toen vaarde de AVRO niet mee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>