Atlas bij Avro: Op zoek naar goud uit het regenwoud // AvroTros

lauren versterGoudkoorts op Nederland 3! Daar start vanavond het tweede seizoen van Atlas, dat zich nu niet afspeelt in Marokko maar in Suriname. De bekendere Nederlanders die meedoen treden in de voetsporen van de goudzoekers aldaar onder leiding van Lauren Verster.

In de eerste aflevering worden Tim Murck, Frieda Mulisch, Bob de Jong, Shary An, Negativ en Kimberley Klaver gedropt in de Suriname Rivier en bestormen Fort Nieuw Amsterdam. De komende weken maken Stacey Rookhuizen, Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Wong-Loi-Sing en Brace het deelnemersveld van Atlas compleet.

De goudzoekersroute voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van ‘het goud uit het regenwoud’.

Atlas, 20.30 uur, Avro (NL3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *