Avro-avondje NPO1: Maestro en Hoe Heurt Het Eigenlijk


De Avro krijgt ruimbaan op de donderdagavond van NPO1. Vanavond begint het tweede seizoen van Maestro, gevolgd door nieuwe afleveringen van Hoe Heurt het Eigenlijk. De animo onder de kandidaten van Maestro is groot; een flink aantal meldde zichzelf bij de productie. Uiteindelijk bestaat het kandidatenveld uit Carlo Boszhard, Marlies Dekkers, Frans Duijts, Oscar Hammerstein, Sylvana Simons, Susan Smit, Spike van Zoest en Lucille Werner. In acht weken tijd worden de sterren klaargestoomd om dirigent te worden van een groot orkest.

Jort Kelder heeft inmiddels al het oude en nieuwe geld van Nederland wel gezien, toch heeft hij een nieuw haakje gevonden om een nieuw seizoen Hoe Heurt Het Eigenlijk aan op te hangen. Dit seizoen gaat hij op kastelenjacht. “Willen we niet allemaal stiekem als een prins in een kasteel wonen? Het fascineert, die oude adel. Tja, da’s toch wat anders dan een pauper in een rijtjeshuis, hè? Ach, ik maak het natuurlijk wel met een knipoog”, meldt hij aan De Telegraaf.

“Eén van de mooiste verhalen waar ik op stuitte, was een kasteel dat meer dan tien jaar te koop stond. Aanvankelijk kon je het krijgen voor 11,9 miljoen euro, maar de vraagprijs is inmiddels gezakt naar… 1 euro! Maar ja, dan ben je voor het onderhoud vervolgens wel zo’n 5 tot 10 miljoen euro kwijt.”

Maestro, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)
Hoe Heurt Het Eigenlijk, 21.30 uur, AvroTros (NPO1)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avro-avondje NPO1: Maestro en Hoe Heurt Het Eigenlijk

  1. Shownieuws

    Pokémon (nieuwe afleveringen) | ZA/ZO 06.45 | Disney XD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>