‘Tweede leven Lingo bij NostalgieNet’

Lingo is als dagelijks programma verdwenen bij de publieke omroep, maar mogelijk krijgt het spelletje een doorstart bij NostalgieNet. Dat stelt Alex Wächtler van Just Media, dat NostalgieNet heeft overgenomen.

Op NostalgieNet is nu al een serie van Rik Felderhof te zien. Alex vertelt in De Telegraaf: “Die lijn willen wij verder doortrekken, we spreken graag met Rik Felderhof over een mogelijk vervolg. Maar denk ook aan nieuwe versies van Zo vader, zo zoon, Ontdek je plekje, Eén van de acht, Wie van de drie en meer van dat soort programma’s. Let wel: dit zijn voorbeelden met het nodige voorbehoud. We hebben nog niet eens contact opgenomen met de licentiehouders. Maar ook een spelshow als Lingo zie ik ooit bij ons een tweede leven ingaan.”

NostalgieNet bestaat sinds 2008 en zou 1 miljoen kijkers trekken. Overigens heeft Lucille Werner plannen om in de zomer nieuwe afleveringen van Lingo te maken, welke worden uitgezonden als DWDD met zomerstop is.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>