Art Rooijakkers weer presentator Gay Pride

Art Rooijakkers is dit jaar opnieuw het gezicht van het gaypride-verslag van de AvroTros. Hij laat zich opnieuw bijstaan door sidekick Richard Groenendijk. De verslaggever op het water is dit jaar Patrick Martens, die dus het stokje overneemt van Kees Tol.

De 20ste canal parade van de Gay Pride vindt op zaterdag 1 augustus plaats. Het verslag is ‘s avonds te zien op NPO3.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>