Karin Bloemen maakt kandidatenveld Maestro compleet

Komende zondag begint Maestro op NPO1 en het kandidatenveld is compleet met de naam van Karin Bloemen. Eerde rwerden al René Froger, Aaf Brandt Corstius, Marlou van Rhijn, Leona Philippo, Daan Boom, Patrick Stoof en Ferry Doedens bevestigd. Frits Sissing presenteert het amusement, waarin de BN’ers op de proef worden gesteld als dirigent.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>