Jan Smit vol vertrouwen op podium Televizier-ring Gala

Jan Smit staat vanavond gewoon op het podium bij het Gouden Televizier-ring Gala. De hersenschudding die hij eind september opliep, speelt hem geen parten. “Daar hoeven mensen zich absoluut geen zorgen om te maken”, verzekert hij het publiek in RTL Boulevard. “Je merkt zelf heel goed hoe ver je kan gaan.”

Jan vormt dit jaar duopresentatie met Art Rooijakkers. Een nodige zet vanwege de Heineken Music Hall, een veel grotere ruimte dan Carré. Deze week heeft de Volendammer gerepeteerd en dat gaat goed.

Jan in RTL Boulevard: “Ik heb geen pijn meer, ben niet meer misselijk.” Dat was vorige week wel anders, toen de val van een trap thuis nog vers was. “Het hele stuk van boven naar beneden kan ik me niet meer herinneren. Ik weet wel dat ik op mijn achterhoofd ben gevallen want dat voel ik nog steeds.”

Vanwege de grotere opzet van het Televizier-ring Gala heeft de kijker een veel grotere rol dit jaar. Fans van de genomineerden zitten in de zaal, wat voor een uitbundiger publiek moet zorgen. De vakgenoten die normaliter in de zaal zitten applaudisseren weliswaar altijd braaf, het valt niet te ontkennen dat zij vaak wat ingetogener reageren dan ‘echt’ publiek.

De kanshebbers voor de Gouden Televizier-ring dit jaar zijn Floortje naar het Einde van de Wereld, Geer & Goor zoeken een Hobby en Penoza IV.

Gouden Televizier-ring Gala, 20.30 uur, AvroTros (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>