2,4 miljoen kijkers Televizier-ring Gala

Het 51ste Televizier-ring Gala heeft ruim 2,4 miljoen kijkers naar NPO1 getrokken. Dat zijn er zo’n 200 duizend meer dan voorgaand jaar. Te zien is hoe Floortje naar het Einde van de Wereld er met de publieksprijs naar huis gaat. Meteen na afloop zendt NPO1 Floortje terug naar Syrië uit, daar kijken 1,3 miljoen mensen naar.

Op RTL 4 zitten 468 duizend mensen klaar voor Gieren met Goor, terwijl Expeditie Robinson op RTL 5 985 duizend kijkers trekt. SBS 6 trekt tot 313 duizend kijkers met NCIS New Orleans.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>