434 duizend kijkers privacy-experiment Hunted

De nieuwe serie Hunted is goed van start gegaan op NPO3. Met 434 duizend kijkers is de privacy-spelshow de best bekeken titel van de jongerenzender op maandag. Aansluitend trekt de Privacy Test met Art Rooijakkers 411 duizend kijkers. Toch komt Hunted nèt niet voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Op primetime is SBS 6 de tweede zender; Dokter Tinus noteert 1,1 miljoen kijkers terwijl het tweede seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak ook op 1,1 miljoen kijkers begint.

Marktleider is NPO1 met de combinatie Radar (1,4 miljoen) en Spoorloos (1,5 miljoen) kijkers. RTL 4 blijft het moeilijk hebben op maandagavond; Family Island komt niet verder dan 702 duizend kijkers en Nooit Meer Naar Huis met Gordon moet genoegen nemen met 584 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>