O’G3ne eindelijk Nederlandse inzending Eurovisie Songfestival

Al sinds hun zege bij The Voice of Holland wordt er over gesproken en nu maken de meiden van O’G3ne het dan wereldkundig: zij vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival in Kiev in 2017. Via een filmpje op social media bevestigen ze hun deelname.

Volgens het AD is ook gesproken met Roel van Velzen en Waylon, maar uiteindelijk gaat AvroTros dus in zee met O’G3ne. Eerder ging nog het gerucht dat er dit jaar wellicht een nationale voorronde zou komen, om de artiest te kiezen voor het liedjesevenement.

O’G3ne betoverde heel het land bij de blind auditions in The Voice met hun vertolking van Emotions van Destiny’s Child. Hun eerste eigen single Magic reikte tot de eerste plaats in de hitlijst, daarna had O’G3ne moeite om de hitlijst of de radio-airplay te domineren.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>