Ali B wil persoonlijker contact in Op Volle Toeren

Het is alweer even geleden dat Ali B op volle Toeren te zien was, maar vanavond keert het AvroTros-programma terug op NPO3. In gewijzigde vorm. Want het is niet heel geloofwaardig meer dat Ali anno 2016 aanklopt bij artiesten bij wie hij geen idee heeft om wie het eigenlijk gaat. De 2016-reeks bevat louter A-namen, zij het dat ze misschien al een tijdje niet meer in de hitlijst hebben gestaan. Ali kiest verder voor een intensievere aanpak: met logeerpartij erbij.

Dit seizoen komen onder andere Lee Towers, Ruth Jacott, Herman van Veen & Boudewijn de Groot, Ten Sharp, Trafassi, Mathilde Santing en Johnny Logan voorbij. Dat zet de deur open naar een internationale variant. “Ik droom van een aflevering met Bob Dylan en Kanye West.”

Ali wil vooral een persoonlijker contact, vertelt hij aan De Telegraaf. “We zingen de liedjes niet meer in mijn studio in Almere, maar op locatie. Zo laat zanger Edgar van Trafassi ons de wasserette zien waar de videoclip voor Wasmasjien is opgenomen, vlak bij de Albert Cuyp.”

Ali B op volle Toeren, 21.15 uur, AvroTros (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>