NPO grijpt in op donderdag: La Famiglia naar late zondagavond

De donderdagavond van NPO1 heeft het zwaar. Dramaserie La Famiglia begon vorige maand weliswaar met mooie cijfers, het publiek is geslonken tot ongeveer een half miljoen. En de nieuwe BNN-programma’s Het Instituut en Buitenspel doen het daarna niet beter. Dus grijpt de netmanager in. La Famiglia is per direct verplaatst naar de late zondagavond, Ik Vertrek moet op de donderdag de kijkers binnenslepen.

La Famiglia, van de bejubelde dramamaker Maria Goos, gaat over een Italiaans gezin in Nederland met een duister verleden dat om de hoek komt kijken. In de serie wordt deels Italiaans gesproken. Wat niet mee heeft geholpen, is dat La Famiglia een week onderbroken is vanwege het Televizier-ring Gala.

In de serie zijn rollen weggelegd voor Teun Kuilboer, Ariana Schluter en Georgina Verbaan.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “NPO grijpt in op donderdag: La Famiglia naar late zondagavond

 1. Daan

  Jammer, van de NPO. Maak gewoon een serie af, stelletje bedriegers

    /   Reply  / 
 2. Daan

  Jammer, van de NPO. Maak gewoon een serie af, en oordeel dan.

    /   Reply  / 
 3. Daphne

  Jammer wij zaten donderdags heerlijk met zijn allen op de bank (wat eigenlijk nooit gebeurt…) snik en daarna het instituut, wen programma wat wonderbaarlijk iedereen in de familie leuk vindt. 11 uur zondags veeeeel te laat

    /   Reply  / 
 4. Pieter

  23.10 op de zondag is het MEEST IDIOTE TIJDSTIP wat NPO had kunnen kiezen. Trek dan gelijk de stekker eruit! En het is hun eigen planfout door de Televizierring er tussen te stoppen. Zo raak je je ritme wel kwijt. DOMME GANZEN DIE NPO

    /   Reply  / 
 5. Jack Donkers

  Moet de NPO ook rekening houden met hun klanten (kijkers)? Of komt het belang van de NPO op de eerste plaats. Probeer je eens te verplaatsen in de beleving van je klant, die komen op de eerste plaats, zij bepalen de kijkcijfers. Midden in een serie, zonder verdere aankondiging, de tijd van een programma(serie) wijzigen is een doodzonde.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>