Victor Mids verrassing op oudejaarsavond NPO1

Na twee seizoenen Mindf*ck is Victor Mids erin geslaagd zich naar het hoofdpodium van de publieke omroep te knokken. Hij zal op 31 december een speciale uitzending verzorgen op NPO1, gesandwicht tussen Matthijs van Nieuwkerk (De TV Draait Door) en de oudejaarsconference van Claudia de Breij. Het betekent ook dat Victor het moet opnemen tegen Linda de Mol op RTL 4 en het duo Sylvie Meis & Jeroen van Koningsbrugge op SBS 6.

Die zijn te zien met respectievelijk Ik Hou van Holland en Wedden Dat Ik Het Kan.

Victor neemt zijn show al half november op. Bij De Telegraaf zegt hij: “Het wordt een groot experiment waar een jaar aan voorbereidingen aan vooraf zijn gegaan, daarnaast licht ik een tipje van de sluier op over hoe ik te werk ga.”

Begin volgend jaar is het derde seizoen Mindf*ck te zien bij AvroTros.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>