Volop speculatie over kandidaten Wie Is de Mol? 2017

Binnen 24 uur is waarschijnlijk bekend wie de kandidaten zijn voor het nieuwe seizoen Wie Is de Mol? Op de officiële website vindt een countdown gaande, waarbij nu al schimmen van de tien te zien zijn. En dat leidt tot heel veel speculatie onder de enorme aanhang fans.

Zo lijken fans er zeker van dat Stijn van Vliet uit Streetlab één van de kandidaten is. Ook Curt Fontin, Immanuelle Grives en Roos Schlikker worden veelvuldig genoemd als kanshebbers. Verder circuleren de namen van Jetske van den Elzen, Dennis van der Geest en Jochem van Gelder.

Het nieuwe seizoen is begin 2017 te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>