Kandidaten Wie Is de Mol? 2017 bovengronds; Amerika decor


Terwijl Amerika naar de stembus gaat, zijn de kandidaten van Wie Is de Mol? bovengronds gekomen. En da’s niet toevallig, want Wie Is de Mol? speelt zich dit jaar af in de Verenigde Staten. De groep begint in Portland, Oregon en bestaat uit schrijver Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, radio dj Jeroen Kijk in de Vegte, presentator Jochem van Gelder, journalist en schrijfster Roos Schlikker, actrice en comédienne Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel, acteur Thomas Cammaert, choreograaf Vincent Vianen en zangeres Yvonne Coldeweijer.

Art Rooijakkers: “Deze zeventiende serie van Wie is de Mol? is er een waar ik als presentator erg trots op ben. Natuurlijk door hoe wat hier in Nederland bedacht is door het team, daar in de USA heeft uitgepakt: het spel begint direct en het is een non-stop rollercoaster. Er gebeuren soms onverklaarbare dingen en daarmee is dit misschien wel het meest mysterieuze seizoen uit de geschiedenis van Wie is de Mol? Maar ik ben vooral trots door wat deze kandidaten en de Mol ervan gemaakt hebben. Een groep die vanaf de eerste dag het spel zeer scherp speelt en daar ook nog eens heel veel plezier in heeft.”

Ik vind het best een gewaagde stap van producent IdTV om in Amerika neer te strijken. Daar zijn doorgaans toch veel Nederlanders te vinden, waardoor het risico op uitlekken van gevoelige informatie groot lijkt. Maar tot op heden is het muisstil gebleven rondom Wie Is de Mol? 2017.

Vanaf zaterdag 7 januari is het programma weer te zien. En Wie Is de Mol? blijft daarmee dus in het weekend geprogrammeerd staan.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>