AvroTros lijft Romy Monteiro in

Na een uitstapje bij de Musical Sing-a-long gaan AvroTros en Romy Monteiro nu echt zaken doen. De omroep maakt vandaag bekend dat de Bodyguard-ster aan de slag gaat als presentatrice, te beginnen met spelshow Mijn Vader Is de Beste. Deze is in het verleden gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Monique Smit. De opnames voor Romy beginnen komende week, vanaf half januari is te zien hoe ze het er van afbrengt.

Algemeen directeur Eric van Stade: “Romy kan zingen en dansen en na de duopresentatie met Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long weten we dat ze ook kan presenteren! Kortom: ze is een multi-talent en ze weet jong en oud te boeien. Ik ben dus trots dat Romy voor AvroTros een diversiteit aan programma’s gaat presenteren.”

Romy Monteiro: “Ik voel me vereerd dat AvroTros mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. Met als eerste programma Mijn Vader is de Beste. Een te gek familie programma en een mooie start voor mij. AvroTros voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>