Mol-talk verhuist naar NPO3

Op 7 januari begint het nieuwe seizoen van Wie Is de Mol? en daar hoort natuurlijk de Mol-talk blij. Dit programma blijft bestaan, maar niet langer op NPO1. Voortaan moeten de Molloten zappen naar NPO3 om de officiële nazit te zien. Wie Mol-talk dit jaar presenteert, maakt AvroTros nog niet bekend. Rik van de Westelaken en Viviënne van den Assem zijn elk overgestapt naar een andere omroep.

Meteen na Wie Is de Mol? is op NPO1 het nieuwe programma van Paul de Leeuw te zien, Wie Steelt Mijn Show?.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>