Victor Reinier: Seizoen 11 opmaat naar Flikken 2.0

Volgende week begint het zelfde seizoen van Flikken Maastricht. Waar een dramaserie doorgaans op zijn einde loopt na zoveel jaar, is het team van deze misdaadserie juist bezig om zichzelf opnieuw uit te vinden om zo toekomstbestendig te zijn. Hoofdrolspeler Victor Reinier verklapt over de nieuwe reeks: “Seizoen 11 is een opmaat naar seizoen 12, en seizoen 12 wordt Flikken 2.0.”

Hij vervolgt in Vara Magazine: “We gaan alles op scherp zetten. De relatie van mijn personage Floris Wolfs met Eva van Dongen krijgt de volle aandacht, net als de risico’s van het vak, alle persoonlijke lijnen worden stevig aangehaald… We openen heel spectaculair, en we eindigen dubbel zo spectaculair. Voor ons als makers is de uitdaging te zien wat er gebeurt als we eens buiten de lijntjes gaan kleuren.”

Victor zelf is nog niet uitgekeken op de rol van Floris Wolfs. “Ik doe van begin af aan mee met het schrijfteam, en daar hebben we ervoor gekozen om geen plotmatige serie te maken als Baantjer, maar om de personages leidend te maken. Dat is prettig voor een acteur.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>