Wie Is de Mol leert van te duidelijke hints

Het komende seizoen van Wie Is de Mol? is de saboteur lastiger te ontmaskeren dan voorheen. Dat stelt presentator Art Rooijakkers in De Telegraaf. Het lijkt er op dat de makers zich de kritiek hebben aangetrokken, dat Klaas van Kruistum afgelopen seizoen duidelijk naar voren kwam in de hints. Art: “De opzet is anders. Alles vloeit in elkaar over. Het spel is gelaagd en er gebeuren, ook voor de kijker, onverklaarbare zaken.”

Toch wil Art niet stellen dat de afgelopen reeks te makkelijk was te ontrafelen. “Het is de ene keer wat duidelijker dan de andere keer. Maar als het de kijkers nooit lukt het te ontdekken, is het voor hen ook niet leuk. We zijn druk met die balans.”

Molloten staat een prachtig seizoen te wachten, denkt Art. Zelf vindt hij de 2017-serie tot de top 3-seizoenen behoren, zo schrijft de krant. “Het is een interessante groep, die zich had voorgenomen het individueel scherp te spelen en Wie Is de Mol? te gebruiken voor list en bedrog. Het was geen fijne vakantie met z’n allen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>