Chris Zegers en Margriet van der Linden doen Moltalk

Chris Zegers en Margriet van der Linden zijn de nieuwe gezichten van Moltalk, het officiële napraatprogramma van Wie Is de Mol?. AvroTros moest op zoek naar een nieuw duo nu VivIënne van den Assem en Rik van de Westelaken naar een andere omroep zijn gegaan. En wat een uitstekende opvolgers zijn er gevonden!

Chris was in zijn seizoen een enorm fanatieke kandidaat en weet zich ook goed in te leven bij andere seizoenen, terwijl Margriet wat mij betreft een van de betere mollen was. En een uitstekend gespreksleider. Ik denk dat zij Moltalk nieuw elan weten te geven.

Moltalk is overigens niet meer op NPO1 te zien, maar verhuist in het nieuwe jaar naar NPO3.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>